Proč si vybrat Levanduli?

07.10.2009 15:57

Nabízím výuku za příznivé ceny. Nejsem jazyková škola a vyučuji v prostředí, které si sami zvolíte, což snižuje mé náklady. Jednoduché porovnání s cenami jazykových agentur potvrdí má slova.

Sleduji Váš cíl: dobře se dorozumět francouzsky. Naučím Vás to podstatné: přiměřeně si poradit v různých jazykových situacích. Není pro mě důležité „otrocky“ projít všechna cvičení v učebnici. Chci, abyste cítili, že jazyk zvládáte a měli chuť jej v praxi používat.

Jde mi o kvalitu. Základní metodika lekcí se opírá o sadu učebnic Connexions. Vychází z nejnovějších prací v Evropské unii a splňuje nároky Jednotného evropského referenčního rámce pro jazyky. S její pomocí se můžete připravit i na mezinárodně uznávané zkoušky DELF (Diplôme d'Études de Langue Française). Výhodou Connexions je i sada doplňujících cvičení na internetu (www.didierconnexions.com), stejně jako bohaté odkazy k francouzským a frankofonním reáliím.

Přizpůsobím se Vaší rychlosti. Pokud se potřebujete francouzštinu naučit v krátkém časovém horizontu, mohu Vám nabídnout výuku několikrát týdně, dle Vašich nároků. Vaše cesta do Francie či jiné frankofonní země bude o to snadnější, vypravíte-li se na ni vybaveni potřebnou sadou společenských frází a obratů.