Francouzština pro maturanty

08.09.2013 12:56



Čeká Vás letos maturita a chcete se na ni co nejlépe připravit?
Chcete rozptýlit své obavy z náročné zkoušky a „nanečisto“ průběžně testovat své znalosti?


Nabízím Vám speciální dvousemestrální kurz

MATURITA ZA DVEŘMI,


ve kterém budeme společně

  • opakovat a procvičovat gramatiku v rozsahu maturitních nároků
  • procházet a upevňovat předepsaná konverzační témata
  • věnovat pozornost Vašim individuálním studijním potřebám



Cíl kurzu je doprovodit Vás do „cílové rovinky“, tedy ke dni D, s pocitem, že jste pro úspěch udělali maximum a můžete být tedy se sebou spokojeni.
 

Ptáte se na cenu? 

Na kurz MATURITA ZA DVEŘMI se vztahuje speciální akce:
Pro šestičlennou skupinku spolužáků, kteří se rozhodnou připravovat se společně, stojí lekce (60 min) 300 Kč, což je 50 Kč / osobu. V případě individuálního studia nabízím lekci (60 min) za zvýhodněnou cenu 200 Kč.


Kurz probíhá v sídle Agentury Levandule, neboli u mě doma, v rodinném domku na ul. Pod Nemocnicí 2023/59 v Ostravě - Porubě, popř. na jiném místě, dle Vaší volby. 


Proč se účastnit kurzu MATURITA ZA DVEŘMI?

Snad každý, kdo už má maturitu za sebou, potvrdí, že červnový termín zkoušky vypadá z pohledu září či října jako černý bod kdesi, stále ještě dost daleko. O Vánocích si chcete „ještě trošku odpočinout“ před náročným jarem, v březnu si slibujete, že od dubna se už se opravdu začnete učit. Nakonec přichází květnový „svatý týden“ a vy se zoufale přehrabujete ve stozích popsaných papírů, jejichž obsah se má během několika hodin přesunout do Vaší hlavy. Najednou vám dochází, že maturita se nedá porovnat s žádnou jinou dosavadní zkouškou, právě pro to množství znalostí, které máte najednou vstřebat.

Kurz MATURITA ZA DVEŘMI je tu proto, abyste výše popsanému stresu a panice vyhnuli. Je možné, že některé gramatické jevy potřebujete pochopit do větší hloubky, než kolik vám umožnily hodiny ve škole. U jednotlivých konverzačních témat potřebujete upevnit slovní zásobu. A chcete si být aspoň zpola jisti, že pokud slyšíte z cédéčka rodilého mluvčího, pochopíte jeho sdělení.

Navíc, drahocenný čas, získaný systematickou průpravou k maturitě, v inkriminované době využijete k hlubší přípravě na přijímací zkoušky na VŠ. Věřte, že zde se každá minuta k dobru počítá. ;-)


Svou přihlášku můžete zaslat na e-mail katy.lickova@gmail.com nebo prostřednictvím  kontaktního formuláře 
S důvěrou se na mne obraťte také v případě jakýchkoli dotazů.